Top
Reisorganisaties
333 Travel
333TRAVEL is al meer dan 10 jaar de individuele reizen specialist naar Azië. Wij hebben een ruime ervaring in het verzorgen van top vakanties naar de mooiste locaties binnen Azië met jaarlijks duizenden tevreden klanten.

Anantara.com
Anantara.com is een luxe hotelketen met 15 hotels, waar gasten uitgenodigd worden om de cultuur, erfgoed en schoonheid te ontdekken op de mooiste plekken van de wereld.
Alle hotels zijn ideaal om samen met familie, vrienden en geliefden te verblijven en een geweldige tijd te hebben.

Baobab
Reizen organiseren is onze passie. Baobab stelt met trots al 38 jaar, en als een van de eersten, verre reizen samen. Onze medewerkers steken voortdurend hun licht op over de nieuwste ontwikkelingen in ‘hun’ landen en dat vind je terug in onze reizen. Zo kom je op de authentiekste plekken en krijgen lokale ontmoetingen betekenis. Daardoor maak je met Baobab altijd een ongewone en originele reis.

Cruisetravel
Cruise Travel is de cruise specialist bij uitstek en biedt haar klanten de keuze uit bijna alle cruisemaatschappijen ter wereld; 25 rederijen en meer dan 200 schepen, variërend van 3 tot 6 sterren. Cruise Travel staat in nauw contact met de rederijen en kan uw bezoekers hierdoor altijd de beste prijs aanbieden.

Dagboekreizen

Dagboekreizen.nl is een kleine nieuwe organisatie die zich specialiseert in individuele rondreizen waar de belevenis centraal staat. De reizen zijn opgebouwd uit een aantal standaard plaatsen die een klant kan kiezen aangevuld met zijn eigen reiswensen. De accommodatie is divers maar over het algemeen van uitzonderlijk niveau. De sfeer van Dagboek Reizen is intiem en snelheid en diepgaande reiskennis zijn de sleutelwoorden.

Djoser

Onze groepsrondreizen zijn geschikt voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen en die graag wat meer ziet van de cultuur en natuur dan alleen de gebaande paden. Djoser combineert de voordelen van een groepsreis (vervoer, accommodatie, reisbegeleiding en de belangrijkste excursies zijn goed geregeld) met veel individuele vrijheid.

Fox Vakanties
FOX heeft een uitstekende reputatie opgebouwd met de verkoop van wereldwijde pakketreizen, waarbij een scherpe prijs tegen een goede kwaliteit de sleutel is tot het succes. FOX hanteert een geheel eigen concept: op FOX.nl worden kant-en-klare pakketten aangeboden die online geboekt kunnen worden. Verder biedt FOX haar klanten bij de meeste reizen de gelegenheid om de reis te verlengen.

NRV
NRV Holiday is een directseller die gespecialiseerd is in georganiseerde reizen, waaronder groepsreizen en privérondreizen, en zelf samenstellen reizen waarbij de reiziger op eenvoudige wijze een keuze heeft uit een uitgebreid aanbod aan reisonderdelen om zodoende zijn ideale reis zelf samen te stellen. NRV Holiday organiseert reizen naar bestemmingen in Azië, het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika. De letters NRV staan voor 'Nederland Reist Voordelig'. NRV Holiday heeft als doel kwalitatief goede reizen te bieden tegen een uiterst voordelige prijs.

Peter Langhout
Peter Langhout Reizen is een zeer actieve en ambitieuze reisorganisatie. Zij organiseren diverse vakanties voor een zeer brede doelgroep. Er is een perfecte mix tussen korte tripjes en lange vakanties. Hierdoor is het programma van Peter Langhout Reizen het hele jaar door interessant.

Reislust.nl
Reislust.nl is een nieuwe reisorganisatie die zich richt op een oudere doelgroep. De manier van reizen is comfortabel, met goede accommodaties en ook de manier van transport is gericht op de oudere doelgroep. Zo zijn lange busreizen, tenzij echt niet te vermijden, niet meer aan de orde. De reizen hebben zonder uitzondering een Nederlandse reisleiding en tot slot wordt de groepsgrootte klein en intiem gehouden met een maximum van 18 reizigers per groep.

Riksjatravel
Riksja is een reisorganisatie van reizigers voor reizigers, geboren uit het idee dat er te weinig flexibel reisaanbod is voor de avontuurlijke reiziger. Riksja verkoopt díe manier van reizen die ze ook zelf het leukst vinden: een manier waarop je echt een nieuw land en een bijzondere levenswijze ontdekt.

SNP

Welkom in de avontuurlijke wereld van SNP, de grootste Nederlandse touroperator gespecialiseerd in actieve reizen naar meer dan 270 reisbestemmingen 'all over the world'. Deskundigheid, liefde voor de natuur en een groot enthousiasme voor de unieke reisformule zijn de kenmerken van onze organisatie. De wereld is te mooi om ongemerkt aan je voorbij te laten gaan.

Summum

SUMMUM.nl reist naar de beroemdste plekken van de wereld. Comfortabel, veilig én altijd voor een scherpe prijs.
Onze prijzen zijn zo laag doordat wij de reizen slim samenstellen. We bieden een select aantal top bestemmingen en we houden ons aanbod steeds actueel. Aan de reis die klanten bij ons boeken, voegen zij zelf excursies toe uit ons assortiment van Favorieten en Smaakmakers en eventueel een verlengingspakket. Zo wordt een reis met Summum.nl altijd heel persoonlijk en betalen onze klanten nooit te veel.

TunaFish
TunaFish is gespecialiseerd in goedkope vliegtickets, round the world tickets en (backpack) reisverzekeringen voor reizigers die voor een langere periode op reis gaan (bv. wereldreis, buitenland stage, vrijwilligerswerk). Daarnaast geeft TunaFish reizigers de mogelijkheid om via de website een hotel of hostel te boeken en kunnen er diverse overige reisproducten (bv. Lonely Planets / Rough Guide reisgidsen) via TunaFish geboekt en/of besteld worden. Een eenvoudige, duidelijke website gecombineerd met een uitstekende en snelle service zijn de kernpunten van het TunaFish product.